Ekonomi

Apple’ın Finansal Sonuçları Belirleyici Bir An Olacak – Morgan Stanley

Elma (NASDAQ: AAPL) Şubat ayının başındaki mali sonuçların açıklanması öncesinde Morgan Stanley analistleri, duyurunun “belirleyici bir olay olarak hareket edeceği” yönündeki beklentilerini dile getirdi.

iPhone ile tanınan şirketin hisseleri için Aşırı Ağırlık tavsiyesi ve 220 dolarlık hedef fiyatla olumlu görünümünü koruyan analistlere göre, bu durum yatırımcıların dikkatlerini 2025 mali yılı ‘Edge AI’ potansiyeline ve marjların istikrarına çevirmesine olanak tanıyacak. Hizmetler.

Finans kurumu, AAPL’nin Aralık çeyreği için gelir ve hisse başına kazanç açısından konsensüs tahminlerini aşacağını, iPhone ve Hizmetlerin ise başlıca katkıyı sağlayacağını öngörüyor. Şu anda gelirin 119 milyar dolar ve hisse başına kazancın 2,13 dolar (piyasa ortalama tahminlerinden %1-2 daha yüksek) olacağını tahmin ediyorlar.

“Ancak, Mart çeyreğine ilişkin gelir rehberliğimizin, 96 milyar dolarlık piyasa konsensüsüne kıyasla (yatırımcıların 91-$ aralığındaki beklenti aralığına uygun olarak) Morgan Stanley’in 93 milyar dolarlık tahminimiz ve 1,54 dolarlık hisse başına kazanç tahminlerimizle daha uyumlu olmasını bekliyoruz. 94 milyar),” dedi analistler. “Bekliyoruz” dedi.

“Son zamanlardaki güçlü performans (tarihi en yüksek seviyelerin yalnızca %2 altında), Apple’ın ‘Edge AI’ alanındaki beklentilerine yönelik heyecanın yanı sıra istikrarlı bir brüt kar marjı ve güçlü Hizmetlere yönelik beklentileri yansıtıyor” diye devam ettiler.

Ajans, duyuruda dikkat edilmesi gereken kritik rakamların toplam gelir, Hizmetlerin genişletilmesi, brüt kar marjı, Çin’den elde edilen gelir ve Apple’ın cihaz/iPhone kullanıcı taban numaralarındaki güncellemeler olduğuna inanıyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla hazırlanmış, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından kontrol edilmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-didim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu