Ekonomi

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, Castrol Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölge Başkanı oldu

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya (TUCA) Müdürü Ayhan Köksal, küresel yapılanma doğrultusunda Castrol Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölge Lideri (META) oldu.

Köksal’ın yerine Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya (TUCA) Müdürlüğü görevine TUCA Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Nilay Tatlısöz atandı.

Ayhan Köksal, 2021 yılından bu yana Castrol’de EMEA Lideri olarak görev yapan ve 38 yıl sonra emekliye ayrılan Ömer Dormen’den 1 Ekim’de görevi devralacak. Köksal, Castrol’ün META bölgesinde büyüyen organizasyonunu Dormen’den sonra yönetecek ikinci Türk lider olarak İstanbul’da görev yapacak. 2021 yılından bu yana Castrol’ün TUCA Müdürü olarak görev yapan Ayhan Köksal’ın görev süresi boyunca Castrol Türkiye, 2022’de elde ettiği çift haneli büyümeyle Castrol dünyasının en çok büyüyen pazarlarından biri haline geldi.

Ayhan Köksal: “Heyecan verici bir büyüme ve değişim dönemindeyiz”

2005 yılında Castrol’de çalışmaya başlayan Köksal’ın satış, pazarlama, iş geliştirme ve dönüşüm alanlarında çeşitli deneyimleri bulunmaktadır. TUCA’da edindiği tecrübenin META bölgesine katma değer yaratmasına yardımcı olacağını belirten Ayhan Köksal, TUCA bölgesinde çok başarılı işlere imza atan Nilay Tatlısöz’ün yeni görevinde de aynı başarıyı sürdüreceğine inandığını söyledi.

Nilay Tatlısöz: “Müşterilerimiz ve tüketicilerimiz için değer yaratmaya devam edeceğiz”

Nilay Tatlısöz, çeşitli sektörlerdeki deneyimlerinin ardından 2003 yılında BP’de çalışmaya başladı. Castrol TUCA Müdürü seçilmeden önce son iki yıldır Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Müdürü olarak çalışıyordu. Nilay Tatlısöz, yeni görevinden dolayı heyecan duyduğunu belirterek, “Tüm ekip arkadaşlarım, iş ortaklarım ve paydaşlarımla birlikte, markamıza gönül veren müşterilerimiz ve tüketicilerimiz için değer yaratmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu