Teknoloji

WWE 2K23 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanan WWE 2K23, 17 Mart 2023 tarihinde mevcut olacak. Fiyatıyla bizleri korkutan oyun için promosyonlar devam ediyor ve WWE 2K23 oynanış fragmanıyayınlanan.

WWE 2K23 Oynanış Fragmanı

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan yeni oyunda WWE 2K22 gibi heyecanlı ve aksiyon dolu güreş karşılaşmaları yer alacak. En büyük yeniliklerden biri de tek oyunculu veya çok oyunculu maçların yapılabileceği WarGames modu olacak.

Bu moda 2022 Survivor Series ana etkinliğinde yer aldı. WWE 2K23’te hem üçe üç hem de dörde dört oynanabilir. Fragmanın geri kalanında John Cena, The Rock, Bianca Belair, Logan Paul, Rhea Ripley, Bobby Lashley ve daha birçok güreşçiyi görmek mümkün.

Yeni WWE oyunu ayrıca aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla GM içerirken, MyGM ayrıca kendi karakterinizi yaratma yeteneği, ek seçenekler, dönemler, genişletilmiş maç kartları ve daha fazla maç türü içerecek. MyRISE ve MyFACTION için de iyileştirmeler yapılacak.

Standart sürüme ek olarak, WWE 2K23’ün üç farklı özel sürümü olacak. Bunlardan Cross-Gen, hem mevcut hem de önceki nesil PlayStation ve Xbox konsol sürümlerini içerecek.

Standart versiyonun yanı sıra, karakter ve MyFACTION kartını içeren Bad Bunny Bonus Paketi, beş indirilebilir içeriğe erişebileceğiniz Season Pass dahil olmak üzere sürümden bağımsız olarak ön sipariş verenlere Deluxe Edition sunulacak. oyunun çıkışından sonra piyasaya sürülecek ve üç Temel Premium Lansman, MyFACTION Kart Paketini içerecek.

Icon Edition, Deluxe Edition içeriğine ek olarak Ruthless Agression Pack’i, John Cena için Prototip karakterini, Batista, Brock Lesnar ve Randy Orton karakterlerinin gelişimsel başlangıç ​​sürümlerini ve John Cena Legacy Championship ve WrestleMania 22 Arena’yı içerir. Ek olarak, Emerald Paul Heyman MyFaction Menajer Kartı ve üç Deluxe Premium Lansman MyFACTION Kart Paketi bu sürüme dahil edilecek.

haber-nilufer.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu