Haber

Tüm gayrimenkulleri “Dostluk Çatısı” altında buluşturuyor

Tüm Gayrimenkuller, Barınmaya İhtiyacı Olan Depremzedeleri ve Evlerini “Dost Çatısı” Altında Açmış Bağışçıları Getiriyor

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş ve Gaziantep olan ancak bölgede 10 ili hasara uğratan depremlerin ardından Hepsi Emlak, barınma ihtiyacı olanlara destek olmayı amaçlıyor. Portal, geliştirdiği “Dostluk Çatısı” projesi ile depremzedelere evini açmak isteyen hayırseverleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor.

Hepsiemlak.com, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Gaziantep’te meydana gelen ve bölgedeki 10 şehirde yıkıma neden olan depremler sonucunda barınma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yardım etmek için “Dostluk Çatısı” projesini hayata geçirdi. Proje için hazırlanan internet sitesini ziyaret eden ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler, sayfadaki ilgili formları doldurarak projede yer alabilirler. Bölge kısıtlaması olmayan projeye, hayatta kalanlarla evini paylaşmak isteyen hayırseverler için Türkiye’nin dört bir yanından takviye kuvvet verilmesi mümkün.

Doldurulan formları tek tek inceleyerek gerekli incelemeleri yapan tüm gayrimenkul müşteri hizmetleri grubu, deprem sonrası yaşanan konut sorununun analizini, katılımcıları gerçek formda eşleştirerek pekiştirmeye çalışıyor. Yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada yoğun ilgi gören projede yer almak için; www.dostlukcatisi.com adresini ziyaret edebilir veya bu sayfayı arkadaşlarınızla paylaşarak daha fazla kişiye ulaşması için projeye destek olabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu