Haber

Trabzon’da Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “21 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında eser ve hizmet fırtınası esiyor. O fırtınayı daha da hızlandırmak için büyük çaba harcıyoruz” dedi. söz konusu.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Karaismailoğlu, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada kentte projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu projeleri gördüğüm kadarıyla “Nereden nereye?” “Tabii 20 yıl öncesine giderseniz sağlık sistemimizi ve sağlıktaki imkanlarımızı hep hatırlayacaksınız. Başka bir dünyadan başka bir döneme geçmiş gibiyiz. Bugün. şehir hastanelerinden bahsediyoruz 900 yataklı 1500 yataklı hastanelerden bahsediyoruz 5 tek kişilik odalardan bahsediyoruz yıldızlı otel konforunda odalardan bahsediyoruz kolay olmadı bunlar.” dedi.

Geçen hafta Trabzon’da yapımı devam eden şehir hastanesini ziyaret ettiğini hatırlatan Karaismailoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zorunlu bir aradan sonra inşaatımız yeniden başladı. Şu anda yeni müteahhitle birlikte hedeflediğimiz şehir hastanemizi 2025 Şubat’ta Trabzon’a kazandıracağız. İlk etapta 900’lük projelendirildi. 1500 yataklı ama altyapısı 1500 yataklı yapılmış ve o şekilde yapılıyor.Gerçekten tam gelişmiş, Trabzon’a tam teşekküllü bir hastane, sağlık hizmeti ve sağlık kompleksi kazandırmanın onurunu hep birlikte yaşayacağız.”

Türkiye’nin dört bir yanında büyük çalışmaların olduğuna işaret eden Karaismailoğlu, “21 yıldır Türkiye’nin dört bir yanında eser ve hizmet fırtınası esiyor. O fırtınayı daha da hızlandırmak için büyük çaba harcıyoruz.” söz konusu.

“Türkiye genelinde büyük bir hizmet atağı sürüyor”

Bakan Karaismailoğlu, Türkiye’nin 81 ilinde tüm sektörlerde çok büyük yatırımlar olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır Türkiye genelinde büyük bir hizmet atağı devam ediyor. İnşallah bu artarak devam edecek.” ifadesini kullandı.

Güney Çevre Yolu’nun Trabzon için değerli olduğuna işaret eden Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

“Güney Çevre Yolu yıllardır konuşulan ve Trabzon için çok değerli bir iş. İnşallah yarın saat 13:00’te Mersin’de Güney Çevre Yolu’nun temelini atacağız. O da bizim ve AK Parti’nin olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükümetler bugüne kadar kısa sürede bitirsin.” Umarım bizim yaptığımız gibi.”

Trabzon’un çehresini değiştirecek mega projeleri sürekli duyurduklarını belirten Karaismailoğlu, “Çarşamba, Türkiye için, dünya için, ulaşım tarihi için de çok önemli bir gün. Dünyanın en uzun tünellerinden biri, Türkiye’nin en uzun, Avrupa’nın en uzun tüneli. Aramızdaki mesafe olan 14,5 kilometrelik Zigana Tüneli’ni inşallah hizmete açacağız.” dedi.

Trabzon için bir diğer değerli proje olan Ganita’yı da salı günü hizmete açacaklarını belirten Karaismailoğlu, yapılması planlanan yeni havalimanı ve hafif raylı sistem hakkında da bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’nın konuşma yaptığı programda, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışı kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

“Türkiye artık 50 yıl sonrasını planlayan bir ülke oldu”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ardından Ortahisar Seçim İrtibat Bürosu Açılışı ve Yeni Üye Katılım Törenine katıldı.

14 Mayıs seçimlerinin değerine dikkat çeken Bakan Karaismailoğlu, “Çok önemli günlerin arifesindeyiz. Neredeyse bir dönüm noktasındayız. 14 Mayıs büyük bir fırsat. Ya Türkiye en gelişmiş ülkelerden biri olacak. Dünyanın önde gelen ülkeleri mi yoksa 30 yıl önceki kaos dönemlerine mi dönüşecek.Tercih yapacak.Ya milletimiz teröristlerin desteklediği ittifakı kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Tayyip Erdoğan kazanacak.” dedi.

Trabzon cumhurbaşkanının kararlı olduğunu belirten Karaismailoğlu, “21 yıldır milletinin gönlünde yer eden Recep Tayyip Erdoğan’ı terörle mücadelede lider dünya lideri yapma hedefiyle seçecek” dedi. şeklinde konuştu.

21 yıldır Türkiye’de iş ve hizmet fırtınası yaptıklarını belirten Karaismailoğlu, Türkiye’nin artık önümüzdeki 50 yılı planlayan bir ülke haline geldiğini anlattı.

Millet İttifakı’nı eleştiren Karaismailoğlu, şunları söyledi:

“Türkiye’nin bütün düşmanları bir yerde birleşti. Neden birleştiler? Türkiye’yi karıştırmak için. Trabzon halkı buna izin verir mi? Hep bir olacağız, bir olacağız, tek bir kişiyi bile gücendirmeyiz. Trabzonlunun sağı da solu da vatanına milletine aşıktır onun için vatan noktasında buluşacağız ortak noktamızda birleşeceğiz.Yaptıklarımız yaptıklarımızın teminatıdır. Biz çok konuşmayız, davranışlarımız konuşur.”

Konuşmaların ardından Bakan Karaismailoğlu yeni üyelere rozetlerini takdim etti.

haber-burhaniye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu