Haber

Oğuz Erge’nin avukatlarından Delil Aysal’ın açıklaması: Cezaevinde saldırıya mı uğradı?

İzmir’de taksi şoförünü öldüren Delil Aysal’ın cezaevinde saldırıya uğradığı iddialarına ilişkin Oğuz Erge’nin ailesinin avukatları tarafından açıklama yapıldı. Avukatlar Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk ve Orhan Bakkal tarafından yapılan ortak açıklamada, fail hakkındaki adli sürecin yakından takip edildiği, İl Emniyet Müdürlüğü ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma sürecini titizlikle yürüttüğü belirtildi.

Açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında failin cezaevinde saldırıya uğradığı ve ağır yaralandığı yönünde haberlerin paylaşıldığı kaydedildi ve şu sözlere yer verildi:

“Bu paylaşım ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Müvekkillerimizin bu tür haberlere maruz kaldıkça acıları daha da artmaktadır. Müvekkillerimizin tek beklentisi failin hak ettiği cezayı en ağır şekilde almasıdır. Bunun dışındaki haber ve paylaşımların yapılmasını önemle rica ederiz. Resmi makamların ve tarafımızca yapılacak açıklamalara itibar edilmemektedir.Ayrıca, “Bazı sosyal medya hesaplarında Oğuz Erge ve ailesine yönelik hakaret içeren paylaşımlara ilişkin hukuki sürecin başlatılması için gerekli işlemler yapılacaktır.”

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu