Haber

Öğretmenden ağır hasarlı evini çalan hırsıza: Lütfen getirin

HATAY’daki depremde ağır hasar gören evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), “Böyle bir enkazdan bir şeyler çalmayı başarırsanız keşke bizim canımızı kurtarmaya çalışsaydınız” dedi. Enkaz altında kaldı. Lütfen eşyalarımı getirin.”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’nde oturan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış, Toprak Apartmanı’nın 2’nci katındaki dairesinde yalnız başına yakalandı. Yaşadığı evin duvarının çökmesiyle uyanan Ağlamış, ağır hasarlı binadan çıkarak Saraykent Mahallesi’nde eski eşi Neriman Kalkan (39) ve oğlu Deniz Ağlamış’ın (8) yanına koştu. Eski eşi ve oğlunu otomobille Adana’ya götüren Ağlamış, şehre dönerek gönüllü olarak hayır faaliyetlerine katıldı.

BUZDOLABINI BAĞIŞLADI Oğlunun okul kaydı için Adana’ya giden Ağlamış, 9 Nisan’da dönerek evinin bulunduğu sokağa çıktı. Buzdolabının apartman girişinde olduğunu gören Ağlayan şüphelenerek kendi apartmanına gitti. Çelik kapısının söküldüğünü gören Ağlayan, çamaşır makinesi, kombi, ankastre fırın ve ocak, koltuklar ve fotokopi makinesinin çalındığını fark etti. Karakola giderek şikayetçi olan Ağlamış, buzdolabını yardım faaliyetleri yürüten bir merkeze bağışladı. Eşyaların maddi değerinden çok hatıralarla dolu bir evim vardı. Öğrencilerimin bana sunduğu eşyalar, oğlumla yaptığım fotoğraflar vardı. Hepsini kaybettim, geçmişimle olan bağımı. Çalınan eşyalarım için polise gittim ve şikayetçi oldum. Sonuç çıksa bile buradaki yıkım daha şiddetli “Benim için manevi. Biz burada insanlara yardım etmeye, yaralarımızı sarmaya çalışırken bunların yaşanması çok üzücü. Hoş olmayan insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor” diye konuştu. söz konusu.

Evindeki eşyaları çalan hırsızlara seslenen Ağladı, “Böyle bir enkazdan bir şeyler çalmayı becerebiliyorsanız keşke enkazda kalan canımızı kurtarmaya çalışsanız. Lütfen eşyalarımı getirin. hayatta kalanlar öldü mü?” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu