Haber

Mustafa Adıgüzel’den Şenel Yediyıldız’a: “Yaptığınız hataya, kurduğunuz çirkin cümleye Ordu’yu alet etmeye kalkmayın, bırakın bu ayakları”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Şenel Yediyıldız ayakkabı yalamakla ilgili yöresel bir deyim olduğunu iddia etti. Ordu’da böyle bir ifade yok, Ordu’da böyle bir ağız yok bırakın bu ağızları. Durdurmaya kalkmayın bu ayakları. , şimdi milletin sorunlarını kendi dilleriyle anlatmak yerine ayakkabılarını ayakkabı yerine kullandıklarını anlıyoruz.”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, “Tayyip abiyi ihaneti bırakın sırtımızda taşımak zorundayız. Elimizle pabuçlarını yalamak zorundayız” açıklaması yapan AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’ın özür açıklamasını değerlendirdi.

Yediyıldız, sosyal medya hesabından; Yaptığım açıklamalar sırasında amacını aşan, tökezleyerek yanlış anlaşılmaya müsait açıklamalar ortaya çıktığını üzülerek ifade ediyor ve milletimizden özür diliyorum” dedi.

Adıgüzel dedi ki:

“Şenel Yediyıldız’ın Meclis’te dokunulmazlık davası var ama görülüyor. O beklerken Ali Mahir Başarır milletvekillerimizin ve Lütfü Türkkan milletvekillerimizin raporları da küçük gerekçelerle gönderildi. Niye? Ayakkabı vardiyası, Ayakkabıyla geçirdikleri kısa sürede ayakkabıyla meşgul olurlar, yani fırsat bulurlarsa, milletin dertlerini dilleriyle de anlatırlar Şenel Yediyıldız Numan Kurtulmuş’un Ordu’da STK’larla katıldığı toplantı infial yarattı.Orada ne dedi?”Sağlıkta şiddetin sebebinin heki” olduğunu söyledi.Herkes şahit, doktorlar neden tedavi etmedi? Hastalar iyi güler yüz göstermediler şiddete maruz kaldılar bu doğal buradan 1 milyon sağlık çalışanına sesleniyorum size bu gözle bakan anlayışa cevap vereceksiniz Bir sonraki seçimde Ordu halkına sesleniyorum. Bu seçimde kendi derdinin, derdinin derdi olmayan bu milletvekillerini, kendi kariyerlerinin, kendi geleceklerinin peşinde olan bu milletvekillerine vereceksiniz, tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Seçimde oy kullanacaksınız.”

haber-aliaga.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu