Haber

Kayseri Kocasinan’da Aile Sağlığı Merkezi açılıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bugün saat 13.00’te açılacak törene tüm Kayserilileri davet etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların daha rahat bir hayat sürmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, ilçeye prestij katacak yatırımlara devam edeceklerini söyledi. Yeni aile sağlığı merkezinin hayırlı olmasını dileyen ve tüm Kayserilileri açılış törenine davet eden Önder Çolakbayrakdar; “Cırgalan Mahallemizin ihtiyaçlarından biri olan aile sağlığı merkezinin üretimini tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetlere daha rahat ulaşabilmesi için hizmete açtık. 305 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 750 metrekare alana sahip merkezimiz örnek teşkil ediyor. Sağlık alanında ilçemize kazandırdığımız bir büyük yatırımın daha resmi açılış törenini bugün saat 13.00’te gerçekleştireceğiz. Cırgalan’da yaşayanlar başta olmak üzere tüm Kayserili hemşerilerimizi açılış törenine davet ediyorum.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanında yaptıkları yatırımlarla Türkiye’ye örnek teşkil ettiklerini belirten Önder Çolakbayrakdar, halkın sağlığına katkı sağlayan modern sağlık merkezleri ile vatandaşlara konforlu ortamlar sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Kayseri’nin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu