Haber

Jandarma ekipleri Batman’da 3 köy okulunu boyadı

Batman’ın Kozluk ilçesinde “Milli Eğitim ve Jandarma Elele Köy Okullarını Renklendiriyoruz” projesi kapsamında 3 köy okulunun tadilatı ve dış cephe boyası jandarma çalışanı tarafından yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Kozluk Kaymakamlığı koordinasyonunda yürüttüğü proje kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan bir işçi, Gürpınar ve Geyikli İlköğretim Okulu’nun ardından Karaoğlak İlköğretim Okulu ve Köyü’nün içini ve dışını boyadı. Yaşam Merkezi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nezir Sevim ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytaç Karaoğlu, çalışmaların tamamlanmasının ardından okulu ziyaret ederek öğrencilerle görüşmeye geldi.

Proje kapsamında 3 okulun boyandığını belirten Sevim, okulların öğretmen ve öğrencilerin kullanımına açıldığını söyledi.

Kaliteli eğitim için öğretmen ve öğrencilerin motivasyonunu yüksek tutmanın değerli olduğunu belirten Sevim, bu amaçla okulların fiziki alt yapılarının güzelleşmesini sağladıklarını kaydetti.

Sevim, “Gelecekteki hedefimiz İlçe Jandarma Komutanlığı ile iş birliği içinde tüm köy okullarımızı renklendirmek. Projemizin yürütülmesinde emeği geçen eğitim gönüllülerimize, personelimize ve jandarma personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu