Haber

İmamoğlu, Yıldız’a teşekkür etti: Bu Nezaket, Bu İmaj Toplumun Arzuladığı Türkiye

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış törenine katıldığı için Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Yıldız’a teşekkür etti. Ekrem İmamoğlu, sahnede kendisine eşlik eden AK Partili Yıldız’a teşekkür ederek, “Bu nezaket, bu imaj toplumun arzuladığı Türkiye’dir.” sözlerini kullandı.

HAYDAR ALİ YILDIZ İBB AÇILIŞINA KATILDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Piyalepaşa Meydanı ve Yeraltı Otoparkının açılışını yaptı. Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi’nde yürütülen “Piyalepaşa Camii Çevre Düzenleme Projesi” kapsamında Piyalepaşa’da otopark ve meydan projesi hayata geçirildi. Açılış törenine Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Yıldız da katıldı.

İMAMOĞLU’NDAN YILDIZ’A TEŞEKKÜR

Ekrem İmamoğlu açılış konuşmasında, “Başta değerli Beyoğlu Belediye Başkanımız, Avcılar ve Sarıyer Belediye Başkanlarımız ve bize eşlik eden Beyoğlu Belediye Başkanı adayımız olmak üzere birçok arkadaşımıza hoş geldiniz demek istiyorum.” Törenin ardından Haydar Ali Yıldız sahne aldı. Sahnede fotoğraf çektirdi.

“BU İMAJ TOPLUMUN İSTEDİĞİ TÜRKİYEDİR”

İki adayı da yanına alan İmamoğlu, “Bu fotoğraf bundan daha değerli. Belediye başkanı dediğimiz makam kime ait? Size ait. Milletimize ait. Burada hem değerli belediye başkanı arkadaşım hem de ben buradayız.” Vatandaşa ait bir görev emanet edilmiştir. Biz de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.” Biz onun içindeyiz. Bakın Avcılar Belediye Başkanımız, Sarıyer Belediye Başkanımız da yanımızda. Önemli olan bu demokraside bu imajı sağlamaktır. Bunun iki şartı var. Biz burada töreni yaparken görevimiz olan davet etme görevimizi de yerine getiriyoruz. Gelmese bunun bir anlamı olur muydu? Güzel. “Olan şu ki, o da bu daveti kabul etti. Dolayısıyla bu karşılıklı nezaket, bu imaj toplumun istediği Türkiye’dir. Benim istediğim elbette İnan liderin kazanmasıdır. Takdir milletindir.”


geyve-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu