Teknoloji

Fiat’tan 2 Yeni Araba Modeli Geliyor

Alfa Romeo, Citroen, Dodge, Opel, Peugeot ve Fiat gibi otomobil markalarının çatı şirketidir. stellantis Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Fiat hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şirket CEO’su Carlos Tavares tarafından yapılan açıklamalarda, bu yıl iki yeni tamamen elektrikli otomobiltanıtılacak.

Fiat’ın elektrikli arabalarında Tavares ayrıntı vermeyi reddetti . Ancak sektör kaynakları yapılan duyuru ile iddiayı kaynatmaya başladı. Bu içerikte; Tanıtılacak ilk yeni otomobilin Fiat 600 olabileceği belirtiliyor. Kompakt bir crossover olarak karşımıza çıkması muhtemel Fiat 600, Türkiye’de de satılan Fiat 500’ün halefi olacak. geliştirilmiş bir sürümdüşünülmektedir.

Fiat 600 için konsept görseller şu şekildeydi:

Motor1, geçen yıl Fiat 600’ün konsept tasarımını oluşturdu. yukarıdaki fotoğraf, casus kameralara yakalandı Fiat 600 görüntüleri üzerine inşa edilmiştir. Şu anda net değil ama bu arabanın Polonya’da üretilip üretilmeyeceği ve Temmuz 2023’tepiyasaya sürüleceği söyleniyor.

Fiat’ın bu yıl piyasaya sürmesi muhtemel ikinci elektrikli otomobiliyle ilgili olarak bilgi yok . Bazı kaynaklara göre şirket, Citroen Ami’nin markasını değiştirmiş bir versiyonunu piyasaya sürecek. Bazı kaynaklar ise Egea iptal edilecek , onun yerine yeni bir modelin çıkacağını söylüyor. Önümüzdeki aylar, Fiat’ın gelecek planlarını daha iyi anlamamızı sağlayacak.

haber-karakecili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu