Haber

Felaketten Kurtaran Detay! Selçuk İnan’ın Son Dakika İsteği Kasımpaşa’yı Öldürdü

Eski başkan yardımcısı Hilmi Öksüz, Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Hatay’da yakalanan Kasımpaşa’da açıklamalarda bulundu. İstanbul grubu Hatay’da zor günler geçirmesine rağmen şanslıydı. Çünkü kalacakları otel depremde yıkıldı. ayrıntılar ⬇️

6 Şubat depremi Türkiye’yi derinden sarstı.

Bölgedeki takımlar ve o şehirlerde maç yapan kulüplerle spor dünyası da büyük felaketi yaşadı.

Süper Lig grubu Kasımpaşa, depremden önceki gün Hatay’da Hatayspor ile karşılaştı.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle maçın ardından İstanbul’a dönmek yerine Hatay’da kalan konvoy Kahramanmaraş depremine yakalandı.

Hatay’da kalan İstanbul ekibinin kaderini, normal şartlarda gidecekleri otelin dolu olması belirledi.

Kasımpaşa eski başkan yardımcısı Hilmi Öksüz, teknik direktör Selçuk İnan’ın uyarısıyla enkaz yığınına dönen Grand Boğaziçi Oteli’ni değiştirdiklerini açıkladı.

“Hataylı olan Selçuk İnan hocamız şehir içinde olduğu için grubun yoğunluğunu bozmasın diye Grand Boğaziçi Oteli’ni değiştirmemizi istedi.

Hocamız stada yakın olduğunu söyleyince Beşiktaş’ın bizden önce kaldığı The Museum Hotel’e rezervasyon yaptırdık. Konvoy büyük bir felaketten döndü.”

Kasımpaşa geçen yıl kaldığı otelde kalsaydı büyük ihtimalle Hatay’dan büyük kayıpla ayrılacaktı.

Ancak tarihi bir yapı üzerine “çelik konstrüksiyon” sistemiyle inşa edilen Müze Otel, o gün ailesiyle birlikte otelde kalan Volkan Demirel ve Zeynep Kübra Sever Demirel’i Kasımpaşa ile birlikte yaşattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu