Haber

Eyüpspor yarı final biletini aldı

Sakaryaspor- Eyüpspor maçı sonrası

Eyüpspor yarı final biletini aldı

SAKARYA- Spor Toto 1. Lig Play-Off ilk maçında Sakaryaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Eyüpspor, üst tura çıkmayı başardı. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig Play Off ilk tur maçında Sakaryaspor, Eyüpspor’u konuk etti. Son dakikalarda Eyüpspor attığı golle üst sıralara çıktı. Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Menajeri Kerem Yavaş, “Maçı değerlendirmeye pek gerek yok aslında. Bu maçtan sonra sözler biraz boş. Maça yakışır bir maç oldu diye düşünüyorum. -Off flaş röportajda söyledim Sakaryaspor gerçekten bizi zorladı iyi oyun oynadılar taraftarı da tebrik etmek istiyorum 90 hatta 120 dakika maça hiç ara vermediler bizim için zordu beklediğimiz gibi Bu da güçlü olacak diyorduk ama genel olarak 120 dakikaya baktığımızda galip gelmenin doğru olduğunu düşünüyorum. Pozisyona giren bizdik, bizdik. Oyunu kim kontrol etti ve biz daha kontrollü bir oyun tercih ettik. Sonuç olarak, planlarımız işe yaradı. Skoru bulup çeşitliliği atlayabildik” dedi.

“Çok üzgünüz”

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Öncelikle çok üzgünüz. Birinci tipi geçmek istedik. Bugün beni en çok üzen şeylerden biri gerçekten önemli bir seyirciydi. Burada galibiyeti hak ettiler. “Her şeyi yaptık. Oyunun ilk yarısı rakibimiz küçük de olsa bizden daha etkili göründü. Ama ikinci yarı oyunu dengeledik. Ve bence zaman zaman daha da iyiydik. 90 dakikada ikinci yarıda pek pozisyon bulamadık. Çünkü rakibimizi çok fazla bulmadık.” Bu tür organize ataklarla pozisyon vermedik. Çünkü iki takım da temkinli oynuyordu. Gol atmak istemiyordu. Maalesef bu turnuvaların hikayeleri farklı. Lig atmosferinde geçmiyor.İkinci yarıda girdiğimiz, direkten döndüğümüz net bir durum var.Bunu alabilseydik maçı ilk yarıda bitirebilirdik.Ancak bu kadar ileri gitti. Uzatma olarak.Doğrusu ben bir Nalepa, bir Kasongo, bir Roshi’yi oyuncu kadrosundan çıkardığımda, kabinimde aynı oyuncuyu bulamıyorum.Bu yüzden biraz temkinli ve sabırlı davrandık.Biraz daha süre verdik. dedi.

“Çocuklar ellerinden geleni yaptı”

Taşkın, “Rakipteki birçok oyuncunun Şampiyonlar Ligi tecrübesi bile var. Giren oyuncular da çıkanlar da önemli bir geçmişe sahip. Ancak adamlar bence 120 dakika boyunca elinden geleni yaptı bu setle.” Oyuncuların sayısı.İçerdeki oyuncularıma teşekkür ettim.Gösterdiği emekten dolayı.Her zamanki maçın sağına baktığımızda uzatmaya gidecek gibi görünüyordu.Uzata gitse herhalde gitmezdim. Penaltılarda elenirsek çok üzülürüz.Çünkü oyuncular hak etti o şansı hak ettiler.Oysa Allah Eyüpspor’u istedi.120. dakikada çıkmıyor.Dakikada gelen gol hepimizi üzdü maalesef. , biz bunu alamadık.Üzgünüm bu formda elendiğimiz için üzgünüm.Oyuncuların moralleri çok bozulduğu için üzgünüm.Taraftarımıza bir galibiyet veremediğimiz için üzgünüm. bu türü geçseydik finali görecektik Allah’ın izniyle ve finalde de önemli şeyler yapabilirdik. Ama maalesef iş buraya kadar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu