Yaşam

Cesur sahneler beni etkiledi

İSTANBUL (İGFA) – TRT 1’de yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisindeki rolü hakkında da konuşan güzel oyuncu, “Yürek Çıkmazı roman uyarlaması ve gerçek bir olay örgüsüne sahip. Kitabı okuyunca boğazım düğümlendi, boğazım düğümlendi. Senaryoda yeniden düğümlendi.Yıllarca süren fiziksel ve ruhsal şiddetten sonra ölen kadının ölümü, “Sadece hastalıktan mı yoksa yıllarca süren şiddetten mi? Peki ya tüm bunlar cezasız kalmazsa… Bu ihtimal beni çok heyecanlandırdı çünkü tam da bu ihtimal için çabalayan bir karaktere hayat verecektim” dedi.

Setten ve çekimlerden kalan zamanlarda genellikle evde vakit geçirdiğini söyleyen İrem Helvacıoğlu, “Bugünlerde evde bazı değişiklikler oluyor, bu yüzden keyifli oluyor. Arkadaşlarımla buluşurum, yemek yeriz ve gezeriz. Sosyalleşmeyi seviyorum” dedi.

Disney Plus’ta yer alan “Escape” projesi hakkında konuşan Helvacıoğlu, şunları ekledi: “Proje ve platform için çok heyecanlandım. İlk olmak benim için çok ilginçti. Her koşul ve hikaye çok zordu. Aslında sabırsızlıkla beklediğim farklı ve sert sahneler vardı. Onun cüretkar ve asi sahneleri beni çok etkiledi sanırım; Umarım dijitalde bambaşka bir karakterle ekranda olurum. Dijital için çok güzel çalışmalar var, okuyorum.”

ferizlihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu