Haber

Brezilya’da girdiği evde kadın komşusuna cama vurarak tecavüz etmeyi planlayan kişi aşırı kan kaybederek hayatını kaybetti.

Brezilya’da korkunç bir şey oldu. Devlet memuru olduğu bildirilen Jacques Freitas adlı bir adam, aynı malikanede birlikte yaşadığı İngiliz göçmen komşusuna tecavüz etmeye çalıştığı sırada evine girmeye çalıştı. Olay anında uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin edilen Freitas, hanımın evinin dışındaki metal bariyeri kafasıyla kırarken yakalandı.

CAM KIRILMASI NEDENİYLE AĞIR YARALANDI

Talihsiz hanımın evine vardığında camlı bir bölmeye adım atarak İngiliz hanımın bir yıldır yaşadığı konuta girmeyi başardı. Paylaşılan görüntülerde, camı kıran Freitas’ın ağır yaralandığı ve kanlar içinde kaldığı görüldü. Ancak, bir Noel ağacının yanından geçti ve korkmuş bayana yaklaşarak onu onunla seks yapmaya zorladı.

CİDDİ KAN KAYBETTİ

Freitas, ciddi yaralanmasına ve ağır kan kaybına rağmen ona tecavüz etmek için şortunu çıkardı. Ama bayan yardım için çığlık atarak onunla savaştı. Dehşete kapılan kadın, saldırgan peşindeyken bir şekilde dairesinden çıkmayı başardı ve gerçeği aramak için dairenin açık yüzme havuzuna koştu. Ancak Freitas onu kovalarken kanadı ve havuzun kenarına yığıldı.

SİTEDE ÖLDÜ

Freitas’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtilirken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı. Polis, olayın ardından yapılan incelemelerde saldırganın dairesinde çeşitli uyuşturucu maddeler bulunduğunu bildirdi. Bina müdürü Rita Pires, “Korkunç bir geceydi. Hiç böyle bir şey görmedim. Freitas, eli kırık, gevşek ve titriyor olmasına rağmen onun peşinden havuz alanına koşmayı başardı” dedi. dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu