Haber

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı trafik kazasında hayatını kaybetti

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı trafik kazasında hayatını kaybetti.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE ÖLÜM HABERİNİ DUYURDU

Acı haberi açıklayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız değerli Fatma Sevim Baltacı’mızı trajik bir trafik kazasında kaybettik.” İfadelerini kullandı.

“ACIMIZ ANLATILMAZ”

Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma devam etti.

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR?

Fatma Baltacı, 22 Ekim 1981’de İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Aslen Trabzonlu olan Baltacı, orta ve lise öğrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 28 Şubat döneminde okuduğu üniversiteye gidemediği için meslek kazanmak amacıyla Moda-Giyim-Tasarım eğitimi aldı. 2007-2014 yılları arasında tekstil sektöründe Yönetici-Stilist olarak çalıştı.

Fatma Sevim Baltacı

Üniversitelerdeki başörtüsü yasağının kalkmasının ardından ilahiyat fakültesinde okumaya başladı. Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birimi Başkanı olarak başladı ve 2016-2023 yılları arasında İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etti. AK Parti İl İdare Meclisi üyesi olarak örgütün çeşitli kurul ve birimleri (Teşkilat Komisyonu, Ar-Ge, Tantım Medya, Şib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanı).

habermacka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu