Haber

8 Kişiyi Yaraladı: ‘Kasımpaşalı John Wick’ Yakalandı!

İstanbul Beyoğlu’nda farklı günlerde 8 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralayan “Kasımpaşalı John Wick” lakaplı şahıs gözaltına alındı. çok s Ayda kabahat sicili bulunan kişinin intikam yemini ettiği iddia edildi.

Beyoğlu Kulaksız ve Kasımpaşa ilçelerinde bir kişi iki gün içinde 7 kişiyi vücutlarının çeşitli yerlerinden vurarak yaraladı. Hayati tehlikesi bulunmayanlar, götürüldükleri hastanede tedavi altına alındı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde saldırganın karakolda çok sayıda kusur kaydı bulunan 36 yaşındaki Mehmet Kadem B. olduğu belirlendi. Çalışmalar sürerken geçtiğimiz Pazartesi günü Kasımpaşa’da ortaya çıkan saldırgan yaklaşık bir ay sonra Erdinç Gülseren’i (61) bacağından yaraladı.

Vurulduğunu anlamadan metrelerce yürüdükten sonra yere yığılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşananlardan sonra mahalle sakinleri ona “Kasımpaşalı John Wick” lakabını taktı.

İlçelerde sokakları abluka altına alarak günlerce bekleyen polis ekipleri, yaptıkları teknik takip sonucunda saldırganın saklandığı yeri belirledi. polis grupları tarafından gözaltına alındı. İntikam yemini ettiği ve emniyette çok sayıda hatası olduğu öne sürülen şahsın, mahalledeki uyuşturucu tacirlerini tabancayla vurduğunu söylediği öne sürüldü.

haber-orhangazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu