Haber

24 Mayıs’ta Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri nelerdir? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Sorularınıza cevap olacak tüm haberler için sizi içeriğe götürebiliriz…

1. Ünlü model Ebru Şahin ve eşi Uğur Akkuş bir süredir magazin gündeminde yer alıyor. Boşandıklarına dair haberlerin havada uçuştuğu çiftin ortasında şiddet iddiaları uzun süre gündemde kaldı. Şahin’le ilişkisine kara bulutlar bindiği iddia edilen Uğur Akkuş, seçimle ilgili yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Akkuş aşireti ile birlikte yine Erdoğan’a destek vereceğini açıkladı!

2. “Eğer Söylemezsem” programının sunucuları tekrar iş başında. Programda Hadise’nin tarzını tartışan Bircan Bali, Ebru Şancı ve Pınar Eliçe; Hadise göğüsleriyle ilgili yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti!

3. Yıllarca ekranlarımızda Huysuz Bakire olarak yer alan ünlü tiyatro sanatçısı Seyfi Dursunoğlu’nun vefatının ardından açılan miras davasında son karar verildi. 2020 yılında ölen kişinin vasiyetinde tüm mirasının Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandığı yazıyordu. Ancak yeğenleri buna karşı çıktı. Peki Seyfi Dursunoğlu’nun mirasını kim bıraktı?

4. Gündemden düşmeyen Hadise bu kez birlikte yeni bir şarkı yayınlayan Murda ile gündem oldu. Hadise’nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar, akıllara Hadise’nin eski eşi Mehmet Dinçerler’i getirdi. Bazı takipçiler, Hadise’nin nişan sırasında verdiği pozun aynısı olduğunu belirtti!

5. Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de sıkça gündeme gelen isimlerden biri. En az kızı kadar ünlü olan Öztel, geçtiğimiz yıllarda kızlarıyla birlikte Amerika’ya yerleşmişti. Sosyal medyayı oldukça etkin kullanan Öztel, takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaparken minimum fiyatla ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı!

6. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sıkça gündeme gelen ünlülerden biri. Geçtiğimiz aylarda uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı iş adamı Muhammed Alsaloussi ile süper bir nikahla dünyaevine girmişti. Uzun zamandır efsane düğünü konuşulan Subaşı’nın balayı fotoğrafları gündem oldu!

7. İbrahim Selim ile Bu Akşam programına konuk olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, gelen talepler üzerine Melike Bilgin’in “Bedelini Ödedim” şarkısını seslendirdi. Şarkıcı değil oyuncu olan Pınar Deniz’in sesi binlerce kişi tarafından beğenilirken, KÖFN’in solisti Salman Tin’den sert yorum geldi!

8. Hadise ve Murda ikilisi geçen yazın hit “İmdat” düetinden sonra yeni şarkıları “Sen Dönen Kadar” ile geri dönüyor! Ancak ikilinin yakın pozlarının ardından hayranları “Arada bir aşk olur mu?” diye düşündü. Sorular da beraberinde geldi… Ben Söylemezsem magazin programının sunucularından Pınar Eliçe, birkaç gün önce Murda’nın Hadise için mekan kapattığı iddialarını paylaştı!

9. 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci türe çok az kaldı! Geçen gün “Sandığa sağacağımı düşünmemiştim” sözleriyle seçimlerde sandık gözlemcisi olacağını açıklayan Hazal Kaya’ya bir kullanıcıdan çirkin yorum geldi!

10. 21 Mayıs’ta Esenyurt’ta konser veren Volkan Konak, konserine gelen mülteci yoğunluğunu fark ettiğini ve bu durumun ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı bir paylaşım yaptı!

11. Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Özür programına konuk olan gazeteci ve televizyon sunucusu Mesut Yar, oğlu hakkında daha önce hiç duyulmamış sözler söyledi. 30 yaşındaki oğluyla aralarının uygun olmadığını ve bir süredir görüşmediklerini söyleyen Yar, 4 yaşında babasını kaybettiğini, 22 yaşında baba olduğunu belirterek, “Hiç görüşmedik. Çocukla olağanüstü bir temas. Çok iyi bir baba olduğumu söyleyemem. Uzun süredir kopuktuk” dedi.

12. ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Kardeşlerim’in sevilen karakteri Oğulcan’la karşımıza çıkan Cihan Şimşek, magazin gündemine adını yazdıran isimlerden biri. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Turan Cihan Şimşek, sevgilisiyle nikah tarihini açıkladı!

13. Ünlü model Tülin Şahin’in Kanlıca’daki konağından taşınma nedenini açıklamasının ardından sosyal medya resmen sarsıldı. Konunun sağlık yönünden etkilendiğini dile getiren Şahin, “Denizde olmak yorucuydu” derken, yorumlar “Allah hepimize böyle belalar versin” yorumlarıyla doldu!

14. Simge Sağın’ın tezleri ve Koray Avcı’nın aşk ilişkisi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İkon Sağ cephesinden iddialarla ilgili açıklama gecikmedi!

yayladere-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
Başa dön tuşu